UPC Magyarország Kft.

A UPC Magyarország szolgáltató központjuk költöztetésénél az egyszerűségre és az emberközeliségre kívántak törekedni, mint legfontosabb vállalati értékekre. A legnagyobb kihívás, hogy egy helyre költözött az összes részleg, így a korábban elkülönülve működő osztályok most egy open office-ba kerültek.

A munkatérben a csoportmunkák gördülékenységét szem előtt tartva bench típusú munkahelyek lettek kialakítva. Annak érdekében, hogy az egyterű irodákban lehetőség nyíljon a koncentrált munkavégzésre úgynevezett csendes zónákat és telefonáló kapszulákat csempésztünk a térbe. A jelentős mennyiségű IT eszköz miatt nagy hangsúlyt kapott a kábelmenedzsment is. Számos elegáns és letisztult ugyanakkor könnyen hozzáférhető megoldást alkalmaztunk. A hatalmas teret a végelláthatatlan S alakban kígyózó vezetői asztalok teszik játékossá.

Az új konyhával olyan tágas és inspiráló megoldás született, amely nem csupán étkezőként funkcionál, hanem megbeszélésekre és munkára is alkalmas. Az egyedi kárpitos étkezőbútoroknak köszönhetően csoportosan is le tudnak ülni, így akár co-working részlegnek is tökéletes.

UPC székház irodabútor UPC székház irodabútor UPC székház irodabútor UPC székház irodabútor UPC székház irodabútor UPC székház irodabútor UPC székház irodabútor


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes