UCMS

A UCMS Group Hungary az egyik első, kiszervezett üzleti folyamatokat (BPO) nyújtó professzionális szolgáltató. Fontos volt számukra, hogy impozáns környezetben fogadják ügyfeleiket, a munkatársak pedig ergonomikus munkatérben dolgozzanak, ami fokozza teljesítményüket. A létszám korösszetételét tekintve vegyes, ezért több különböző igénynek kellett megfelelni a terek kialakításakor.

A Munkakörnyezet kialakításánál csoportos munkahelyek bench elrendezésben kerültek kialakításra, támogatva a csoportmunkát és hatékonyan kihasználva a rendelkezésre álló teret. Az iroda különlegessége a könyvtár hangulatot idéző csendes zóna, ami lehetővé teszi, hogy a kollégák koncentrációt igénylő feladatok esetén ide vonulhassanak el az egyteres iroda zajától.

Mivel a cég munkatársai számos tárgyalást és partnertalálkozót bonyolítanak napi szinten, otthonos ugyanakkor impozáns tárgyalók kerültek kialakításra. A közösségi szellem támogatásához pedig egy rendhagyó öltöző/társalgó is helyet kapott. Mindezt a fogadótérben egyedi falmatricás dekoráció koronázza meg, a hinta pedig igazán játékossá, barátságossá teszi a teret.

UCMS irodabútor UCMS irodabútor UCMS irodabútor UCMS irodabútor UCMS irodabútor UCMS irodabútor UCMS irodabútor UCMS irodabútor UCMS irodabútor UCMS irodabútor UCMS irodabútor UCMS irodabútor


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes