Tech Mahindra

A klasszikus SSC-ről általában a munkaállomások végtelen sokasága jut az emberek eszébe. Szerencsére egyre több cég kér abban segítséget, hogy ezt az erőteljes funkcionalitást kreatív, színes elemekkel gazdagítsák, javítva ezzel a tér dinamikáját és így a munkatársak közérzetét.

A világ egyik vezető IT vállalata, a Tech Mahindra munkakörnyezete is ezen a koncepció alapul.  Mint egy klasszikus SSC- nél, itt is adott volt a fő irányvonal, az összevont dolgozói tér, konyha és a tárgyalók. Az erőteljes funkcionalitás miatt a legnagyobb figyelmet egyértelműen a bútorok magas minősége kapta. Az irodát meghatározó szürkés árnyalatokat ellensúlyozva, kifejezetten kontrasztos színű kiegészítőkre és bútorokra esett a választás, hiszen az intenzív színek nagymértékben serkentik a kreativitást és ösztönzően hatnak a rutinszerű munkafolyamatokra is.

A funkcionális munkaállomásokat helyenként akusztikus térelválasztók és szoba a szobában megoldásokkal színesítik.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes