Sigma Kudos Magyarország Kft.

A Sigma Kudos, mint egy dinamikusan fejlődő információtechnológiai megoldásokkal foglalkozó cég,  új, egyterű irodáinak, három vezetői szobának és egy kombinálható közösségi térnek a kialakítása során nem csak az új területek dizájnos kialakítására törekedett. Munkahelyi gondoskodást szerettek volna nyújtani, hogy dolgozóik jól érezzék magukat az irodában.

Az új iroda igen sok kötöttséggel rendelkezett, így a tervezés a megnövekedett létszám és a szervezeti egységek figyelembevételével történt, betartva az ergonómiai szempontokat. A svédországi központ mintájára a dolgozók úgynevezett ülő-álló, motorosan emelhető munkaasztalokat kaptak, mely lehetővé teszi a dinamikus munkavégzést. Az akusztikai komfortot speciális paravánok növelik, melyek egyben a munkahelyek elválasztását is szolgálják.

A többfunkciós Breakout zóna a közös reggelik, tréningek, tárgyalások, workshopok és megbeszélések helszíne is, így ide könnyen mozgatható, variálható bútorok kerültek.

Sigma Kudos irodabútor Sigma Kudos irodabútor Sigma Kudos irodabútor Sigma Kudos irodabútor Sigma Kudos irodabútor Sigma Kudos irodabútor Sigma Kudos irodabútor Sigma Kudos irodabútor Sigma Kudos irodabútor Sigma Kudos irodabútor Sigma Kudos irodabútor Sigma Kudos irodabútor Sigma Kudos irodabútor


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes