Pátria Takarékszövetkezet

A Pátria Takarékszövetkezet megújult bankfiókját egy a szektortól szokatlan, modern és színes stílusban kívánta berendezni. Céljuk nem volt más, mint ügyfeleiket kellemes légkörben fogadni, ahol szívesen töltik el a várakozási időt.

Mivel klasszikus bankfiókról van szó, így kiemelten fontos volt a bankbiztonság, ezért letisztult külsejű, egyszerű vonalvezetésű termékek jöhettek csak szóba.  Visszafogott, ám a megszokott merev banki légkörtől eltérő, vidámabb arculat kialakítása volt a cél.

A megújult Pátria Takarékszövetkezet a legjobb példa arra, hogy egy bankfióknak nem feltétlenül kell unalmasnak és szürkének lennie. Tudatos színválasztással és magas minőségű termékekkel könnyedén kialakítható egy modern, családias és vidám, ugyanakkor funkcionális és bankbiztonsági szempontból is tökéletes banki légkör.

Pátria Takarékszövetkezet irodabútor Pátria Takarékszövetkezet irodabútor Pátria Takarékszövetkezet irodabútor Pátria Takarékszövetkezet irodabútor Pátria Takarékszövetkezet irodabútor Pátria Takarékszövetkezet irodabútor Pátria Takarékszövetkezet irodabútor Pátria Takarékszövetkezet irodabútor Pátria Takarékszövetkezet irodabútor


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes