Mylan

A Mylan nem csak saját irodai környezetére, de a munkavállalóinak kényelmére is nagy figyelmet fordít. Az új környezet modern irodai megoldásokkal tarkított belső kialakítást eredményezett, ami nem csak új bútorokat jelentett. Az eddig különböző helyszíneken dolgozók most egy térben dolgoznak, de továbbra is nagy figyelmet fordítva a kellő szeparáltságra, ahol az egyedi, magasított paravánok biztosítják a személyes teret a dolgozóknak.

Az open office elv alapján berendezett térben játékos, kreatív benyomást keltenek az organikusan kanyargó munkaállomások. Mivel főleg munkacsoportokban dolgoznak, így lehetőséget kellett biztosítani, mind a rögtönzött, mind a formális meetingek megtartására. Az informális meetingekhez tökéletes megoldás kínálnak a munkaállomások között, szigetként megjelenő térelválasztó paravános szófák.

Mindezt kiegészítve, a dolgozók maximális pihenését szolgálva a számos break-out zóna is kialakításra került.

Mylan irodabútor Mylan irodabútor Mylan irodabútor Mylan irodabútor Mylan irodabútor Mylan irodabútor Mylan irodabútor Mylan irodabútor Mylan irodabútor Mylan irodabútor Mylan irodabútor Mylan irodabútor Mylan irodabútor Mylan irodabútor


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes