MOBIS Parts Europe N.V Magyarországi Fióktelepe

A Mobis a Hyundai és Kia modellek eredeti alkatrész és tartozék szolgáltató cége az Érd mellett található új regionális logisztikai központjának 16.400 nm-es épületében egy impozáns, kellemes, ugyanakkor ergonomikus és könnyen átlátható munkakörnyezet kialakítása volt a cél. A feladat a teljes munkahelyi környezet kialakítása volt, amely a mobil bútorokon felül magába foglalta a közösségi tereket, egyedi bútorok gyártását, konyha kialakítást, térelválasztást, növénydekorációt és a függönyözést is.

Az ergonómiát és minőséget szem előtt tartva, olyan bútorokra esett a választás, melyek rendkívül sok módon variálhatóak és a munkaállomásokon túl konferencia-bútorként vagy csoportos munkahelyként is használhatók. A személyes tér a strapabíró tárolóknak és térelválasztó paravánoknak köszönhetően könnyedén megteremthető. A nagyméretű impozáns tárgyalóban az extra hosszú egyedi méretre gyártott tárgyalóasztalt bőr borítású áramvonalas fotelek veszik körbe, amelyek különleges párnázottságuknak és flexibilitásuknak köszönhetően fokozott kényelmet biztosítanak a hosszúra nyúlt megbeszélések alatt is.

Mobis irodabútor Mobis irodabútor Mobis irodabútor Mobis irodabútor Mobis irodabútor Mobis irodabútor Mobis irodabútor Mobis irodabútor Mobis irodabútor


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes