Hewlett Packard

A személyi számítógépeiről és nyomtatóiról világhíressé vált Hewlett Packard, mára a világ elsőszámú IT vállalatává nőtte ki magát. A Kinnarps régi ügyfeleként számos irodája viseli magán a skandináv stílus jegyeit, ám ezúttal az eddig megszokott kialakításhoz képest egy merőben új koncepciót álmodtak meg. Az új munkatér ugyanis egy fajta tevékenységalapú munkavégzést hivatott tesztelni.

Egy olyan többfunkciós tér kialakítása volt a cél, ahol a klasszikus munkafolyamatok mellett ad-hoc megbeszélésekre, rövid eszmecserékre, vagy akár privát szféra kialakítására is lehetőség nyílik. A munkaállomások érdekessége, hogy nincsenek dedikált helyek, vagyis érkezéskor tetszés szerint foglalnak helyet a dolgozók. A választás szabadsága pedig nem csak a helykiválasztásban, de az asztalmagasság kiválasztásában is adott, ugyanis egy gombnyomással nem csak a megfelelő magasságot tudja beállítani a felhasználó, de akár állva is dolgozhat, amely sokkal egészségesebb testtartást biztosít a gerincnek.

A dedikált munkahelyek hiányát ellensúlyozva kiemelt fontosságú volt egy megfelelő tároló rendszer kialakítása, így igen hangsúlyos méretben szinte egy teljes falat elfoglalva kapott helyett a több rekeszes, zárható szekrényrendszer.
A munkateret itt ott megbontja egy-egy csoportos ad hoch meetingre alkalmas sziget, amely segít elmélyíteni a kollaborációt. Ha pedig egy privát telefonbeszélgetés szeretnénk lefolytatni az akusztikus fotelekben erre is lehetőségünk nyílik.

 

Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor Hewlett Packard irodabútor


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes