Harman

Új helyszínen, merőben új alapokra helyezve a hangsúlyt rendezte be budapesti irodáját a nívós Harman Cégcsoport, a minden szempontból környezettudatos Nordic Light irodaházban.

Egy olyan környezet megteremtése volt a cél, mely valóban tükrözi az emberközpontú szemléletet és a vállalati gondoskodást. A tudatos tervezés eredménye pedig egy funkcionális munkahelyi környezet, prémium minőségű és ergonomikus bútorokkal, ahol a svéd gondoskodás szinte kézzel fogható.

Az iroda leghangsúlyosabb elemei a dedikált munkaállomások elevátoros asztalokkal, melyeknek köszönhetően a munkatársak könnyedén változtathatnak testhelyzetükön, akár egy gombnyomással és folytathatják munkájukat állva, mely jótékony hatással van nem csak az idegrendszerre, de az izomzatra is.

Olyan apróbb megoldásokkal figyeltek a multifunkcionalitásra, mint a tetejükön párnázott kisebb konténerek, melyek nem csak tároló funkciót látnak el, hanem vendégszékként is funkcionálnak, mely bárki számára lehetővé teszi, hogy leüljön egy kollégája mellé egy rövid beszélgetésre.

 


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes