Fertődi Esterházy Kastély – Rendezvényközpont

ELŐZMÉNYEK

A kivitelező Laki Zrt. olyan együttműködő partnert keresett az kastély rendezvényközpontjának megvalósításához, aki univerzális és komplex megoldásokat nyújt a bútorozásban, valamint meg tud felelni a projekt speciális kihívásainak, mint pl.: a klasszikus és modern stílusok találkozása, az antik enteriőrbe illő, de 21. századi, letisztult és funkcionális berendezés kialakítása.

Mindezek mellett a széles és variábilis termékportfólió is döntő volt; az irodabútoroktól a közösségi bútorokon át a design bútorokig, minden szerepelt a kiválasztott termék mixben.

KÜLÖNLEGESSÉGEK

Ez az épületrész a kastélyt egykori kiszolgáló épülete, a jószágkormányzóság, más néven kiskastély. Itt kapnak helyet a rendezvényközpont irodái, a próbatermek és az öltözők.

A cél nem kevesebb, mint a jellegzetes stílusok eklektikus összhangja, a tradicionális értékek megőrzése, miközben a legújabb trendnek és elvárásoknak megfelelő
berendezéssel újítjuk meg és hangoljuk át őket.

MEGOLDÁSOK

Operatív és vezetői irodákat, tárgyalókat, foglalkoztatókat, közösségi tereket és öltözőket alakítottunk ki az épületben.

A klasszikus munkaszékek és munkaasztalok mellett nagy hangsúlyt fektettünk a kényelmes, üldögélésre inspiráló soft seating bútorok, illetve a design bútorok kiválasztására.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes