Egyetemes Tervezés Információs és Kutatóközpont

A Mozgássérültek Budapesti Egyesülete (MBE) által működtetett Egyetemes Tervezés Információs és Kutató Központ (ETIKK) bútorainak kiválasztásakor az univerzális design alapelveinek megfelelően a legfőbb szempont az volt, hogy a kialakított munkakörnyezet kortól, nemtől, egészségi állapottól, szociális helyzettől, kulturális és szociális státusztól függetlenül mindenki számára jól használható és ergonomikus legyen.

A központban kialakított munkahelyekre elevátoros asztalok kerültek, amelyek a motorizált ülő/álló megoldásnak köszönhetően lehetővé teszik, hogy az asztallap egy egyszerű gombnyomással emelkedjen vagy süllyedjen.

Az elevátoros asztalokhoz, operatív munkaszékként az 5222-es széket választottuk, melynél első ránézésre, először a feltűnő szövetszín tűnik fel. A választott vérnarancs színű szövet borítás a Központ esetében nem csak az esztétikumot szolgálja, hiszen kontrasztos színével kiemeli a munkaszéket, ami biztosítja a könnyebb észlelést és megközelítést.

A tárgyalónál és a közösségi térben is fontos volt egy olyan asztal elhelyezése, ami mindenki számára jól elérhető és funkcionálisan is maximálisan használható. Így az ügyféltérbe egy pillér lábas kerek vendégasztal került, amely lábazatának köszönhetően minden irányból könnyedén megközelíthető. Az asztalokhoz, mind a konferencia terem, mind a közösségi tér esetében, kiegészítésnek szintén kontrasztos színű Sun székek kerültek, melynek lehajtható írópanelje jobb és balkezesek számára is könnyen elérhető és használható. A szék karfa nélküli változata pedig a kerekes székesek számára biztosít könnyebb használatot.

ETIKK irodabútor ETIKK irodabútor ETIKK irodabútor ETIKK irodabútor ETIKK irodabútor ETIKK irodabútor ETIKK irodabútor ETIKK irodabútor ETIKK irodabútor ETIKK irodabútor ETIKK irodabútor


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes