Danone

A Danone új irodájának kialakítása során sokféle igényt és különböző célokat kellett szem előtt tartani. Egyfelől egy kellemes, motiváló munkakörnyezet, másfelől egy igen otthonos és barátságos légkör megteremtése volt a cél, mely mindemellett a modern nagyvállalati sajátosságokat is hordozza.

A tervezés során fontos volt, hogy ugyanazt az érzést, hangulatot teremtse meg a kialakított enteriőr, mint amit a Danone termékei is kiváltanak. Mik ezek a jelzők? Otthon, gondoskodás, minőség, megbízhatóság és mindenekelőtt a szerethetőség! Ennek megfelelően az egész iroda megjelenését hangulatos színek és vidám bútorok jellemzik, közben mégis modern, letisztult hatást kelt.

Éppúgy megtalálható a klasszikus irodai funkciót ellátó irodarész, mely egyéni és közösségi munkavégzésre is alkalmas, leülős sarkaival és privát munkaállomásokkal, valamint a klasszikus tárgyalók is, legyen szó akár az exkluzív nagy tárgyalóról, vagy a több kisebb, eltérő hangulatú tárgyalóról.

Ezek az egyedi bútorokkal berendezett multifunkciós terek, az optimális térkihasználás jegyében nem csak egyeztetésekre, beszélgetésre alkalmasak, de a munkanap végén akár közösségi térré is átalakulhatnak, így nem meglepő, hogy az új irodában pihenőszoba, privát sarok és egy kis könyvtár is helyet kapott.

Danone irodabútor Danone irodabútor Danone irodabútor Danone irodabútor Danone irodabútor Danone irodabútor Danone irodabútor Danone irodabútor Danone irodabútor Danone irodabútor Danone irodabútor Danone irodabútor Danone irodabútor Danone irodabútor Danone irodabútor Danone irodabútor Danone irodabútor Danone irodabútor


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes