Dachs

Az új iroda kialakításánál a legfontosabb vezérelv a cég küldetésével összhangban az attraktív, emberközpontú, ugyanakkor kreatívan játékos atmoszféra volt a cél, amely várakozáson felüli minőségben valósult meg.

Az irodába belépve az előtérben egy hatalmas növényfal zöld színei vibrálnak visszacsempészve a természet közelségét, majd egyből egy svájci hüttének álcázott fogadótérben találjuk magunkat. A letisztult skandináv hangulatot megteremtő Plint és Oak székekkel, valamint Obi asztalokkal tarkított break-out zónában a napi kávé elfogyasztása mellett egy gyors társasjátékot is lebonyolíthatnak a dolgozók, vagy a szomszédos virtuális játszótéren is kikapcsolódhatnak.

A munkatársak egészségének megőrzése érdekében, mindenki elevátoros asztalnál dolgozik, így egyaránt lehetőség van ülő és álló munkavégzésre is. Az akusztikai komfortot pedig a felhő alakú Hangover belógatott panelek és asztali paravánok teremtik meg.

Dachs irodabútor Dachs irodabútor Dachs irodabútor Dachs irodabútor Dachs irodabútor Dachs irodabútor Dachs irodabútor Dachs irodabútor Dachs irodabútor Dachs irodabútor Dachs irodabútor Dachs irodabútor Dachs irodabútor Dachs irodabútor Dachs irodabútor Dachs irodabútor Dachs irodabútor Dachs irodabútor


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes