Astra Zeneca

Az AstraZeneca nem csak termékeivel, egészségügyi szakemberek továbbképzésével és eszközadományok révén járul hozzá vállalati küldetés teljesítéséhez, hanem saját munkatársainak is egészséges és inspiratív munkakörnyezetet biztosít.

Mivel a sok informális megbeszélés miatt szükség volt egy olyan tér kialakítására, amely alkalmas a kiscsoportos megbeszélésekre, illeszkedik a nyitott irodatérbe, ugyanakkor kissé elszeparált.

A Kinnarps csapata olyan szoba a szobában koncepciót és kollaborációs teret alakított ki, amely akusztikailag és vizuálisan is kellőképpen szeparált mégis szerves része az irodatérnek. A kialakításnál fő szempont volt a kényelem, időtálló design, nagy igénybevételnek való ellenállás.

A kialakított kreatív sarokban egy hangsúlyos, ugyanakkor kényelmes szófa kapott helyet, amely a magas, hangelnyelő oldalaknak köszönhetően saját teret teremt a helyiségben, így tökéletes megoldás például pihenés, kisebb tárgyalások vagy telefonálás során.

A kreatív tárgyalóban a különálló asztalok segítségével több csoportra osztott workshopot is meg lehet valósítani. A színes szövetválasztéknak köszönhetően könnyedén sikerült a meglévő környezettel tökéletes harmonizáló telített, üde koncepciót kialakítani.

 

Astra Zeneca irodabútor Astra Zeneca irodabútor Astra Zeneca irodabútor Astra Zeneca irodabútor Astra Zeneca irodabútor Astra Zeneca irodabútor Astra Zeneca irodabútor Astra Zeneca irodabútor


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes