Argonsoft

Az egyedi szoftver- és rendszerfejlesztéssel foglalkozó Argonsoft a munkatársak hatékonyságának és egészségének megőrzése és védelme érdekében jól használható, ergonomikus, ugyanakkor csapatmunka-barát operatív terek kialakítását kérte.

Az egy légterű irodában 3 munkaszigetre osztva, összesen 36 munkaállomás kapott helyet. Ez a megoldás segíti a projektcsapatok szeparálódását és a közös munka ösztönzését, ugyanakkor nincsenek elzárva a közösség többi részétől. A mennyezetre függeszthető felhőcskéknek köszönhetően pedig a csoportmunkahelyek ellenére igen magas az akusztikai komfort.

Az egyedi bútorokkal berendezett break-out terek a számítógépes munkán túl egyeztetésekre, beszélgetésre is alkalmasak, ahol egyedi benchek és tárgyalóasztalok kerültek elhelyezésre, melyek a munkanap végén akár közösségi térré is válhatnak.

Az iroda a think-work-play modellnek megfelelően támogatja a munkatársak kreatív gondolkozását, a tervezést, az egyeztetéseket (think), a szoftverfejlesztést (work), melyhez nagy segítséget nyújtanak az IT dobozok, valamint a munka közbeni és utáni kikapcsolódást és feltöltődést (play) is segíti.

Argonsoft irodabútor Argonsoft irodabútor Argonsoft irodabútor Argonsoft irodabútor Argonsoft irodabútor Argonsoft irodabútor Argonsoft irodabútor Argonsoft irodabútor Argonsoft irodabútor Argonsoft irodabútor Argonsoft irodabútor Argonsoft irodabútor Argonsoft irodabútor Argonsoft irodabútor Argonsoft irodabútor Argonsoft irodabútor


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes