Agora Budapest

Magyarországon egyedülálló konténeriroda nyílt Budapest új Városközpontjában az Árpád híd pesti hídfőjénél – ahol a főút zajától elzárt közösségi zöldfelületek, üzletek, kávézók és irodahelyiségek épülnek.

E nagyszabású fejlesztés előfutáraként az ingatlanfejlesztő, a HB Reavis rendhagyó módon a fővárosi közösséget és a jövőbeli bérlőit egy saját építési területéből leválasztott 5000 nm-es zöld közparkkal lepte meg. A park területén hozták létre a 3 szintes, 13 méter magas, 230 mm-es konténerirodát is az ügyfeleik számára, akik így testközelből, high-tech eszközök segítségével és a Kinnarps bútorainak kényelmében nyernek betekintést az épülő projektbe.

A prémium kategóriás, modern irodákba ennek megfelelően nagy gonddal kiválasztott, a projekt színvonalának megfelelő bútorok kerültek. Nem mindennapi anyagokkal dolgoztunk, számos funkciónak is helyet kellett adni, melyek a projekt bemutatását segítették elő. A Showroomban kialakítottunk tárgyalókat, rendezvényteret, teraszt és lounge szobát. A tervezés során az acélszerkezet indusztriális jellegét modern, letisztult designnal, otthonos színekkel és kényelmes anyagokkal ellensúlyoztuk.

A konténer iroda tervezése és kivitelezése izgalmas kihívás elé állította a koncepciót jegyző MádiLáncos Stúdiót.

„A tervezés és a kivitelezés során is kihívást jelentett, hogy egy olyan építményt hozzunk létre, amely innovatív, fenntartható, és egyedülálló módon reprezentálja a projektet, mindezt olyan valódi hajózási konténerekből, amelyeket a globális kereskedelem során is használnak” – Láncos Áron, MádiLáncos Studio, tulajdonos

 


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes