Hogyan vásárolhat?

  1. Válassza ki a szimpatikus terméket amelyről ajánlatot szeretne kérni! Ajánlatkérése természetesen nem minősül megrendelésnek!
  2. Állítsa be a kívánt darabszámot! Mivel mennyiségi kedvezményekkel dolgozunk nagyobb darabszám esetén, érdemes átgondolni a pontos igényeket. Egy darabra történő ajánlatkérés esetén vegye fel kapcsolatot kollégáinkkal emailen vagy telefonon!
  3. A felugró ajánlatkérés ablakban adja meg adatait és kattintson az „Ajánlatkérés elküldése” gombra! A darabszámot itt is módosíthatja és hagyhat üzenetet értékesítőinknek, pl.: hasonló típusú székek is érdeklik adott árkategóriában, Budapesten kívül történő szállítás stb.
  4. A beérkezett érdeklődésekre értékesítőink 1-2 munkanapon belül konkrét árajánlattal válaszolnak e-mailben.
  5. Bemutatótermünkben kipróbálhatja termékeink mintadarabjait. Ehhez érdemes előzetesen időpontot foglalnia, amelyet itt megtehet!
  6. Megrendelést követően küldünk egy előlegbekérő levelet, amely alapján el tudja utalni a megrendelés véglegesítéséhez szükséges előleget, ami minden esetben a bruttó végösszeg 30%. (EUR-ban történő utalásra és számlázásra is van lehetőség!Ezt kérjük, jelezze kollégánknak!)
  7. Az előleg számlánkra történő beérkezését követően indítjuk a megrendelést gyáraink felé és visszajelzünk a szállítás várható idejével kapcsolatban. Termékeink személyre szabottan megrendelésre készülnek, gyártási idejük a megrendeléstől számított 4-6 hét!
  8. A termékek beérkezéséről és a kiszállítás időpontjáról értékesítő kollégáink egyeztetnek Önnel!
  9. Kiszállítást követően postai úton elküldjük a fennmaradó rész számláját.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes