Svéd tradíciók és a design találkozása

i9

Csupán néhány vállalat termékeiben folytat párbeszédet a játékosság és a komolyság, látszólag ellentmondó és egymást kizáró világa. Akiknek ezt a két megközelítést sikerül integrálni termékeikbe, azoknak a döntő része átcsúszik a giccs kategóriájába és a maradék, mindössze néhány százalékra lehet azt mondani, hogy “nocsak!”. Egy nagyszerű ötlet találkozása egy komoly tradícióval, igazán izgalmas komplementert eredményez a formatervben, bár gyakran bizonyul túl nagy kihívásnak a tervező számára.A sikeres megvalósításra nagyszerű példát statuálnak az NC Nordica Care AB termékei.

 

A páratlan anyaghasználat és az ebből fakadó famegmunkálás masszív fundamentumot biztosít a az egyszerűségre törekvő, ám ezzel párhuzamosan melegséget sugárzó svéd design tradíciójának. Az NC Nordic Care termékeiben felfedezhetjük ennek a hagyománynak az erőteljes jelenlétét, ám a bútoraikba belecsempészett játékosság egyedi karaktert kölcsönöz. Remekül demonstrálja mindezt a kínálat legutóbb bemutatott tagjai, aPlockepinn 50, illetve 51. Annak ellenére, hogy festett felülettel reklámozzák, nagyszerűen látszik a fa természetes tulajdonságait kihangsúlyozó és nem az azokat megerőszakoló tervezés. A letisztult és klasszikus arányokat követő bútorokban pedig a kuszán, ám harmóniát alkotó keresztlécekkel sikerült a tervezőknek egy csöpp játékosságot belecsempészni a formatervbe.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes