Puff neki!

SMS BOX

Rendkívül egyszerű, ám annál praktikusabb bútordarabot fogok bemutatni. Ez az úgynevezett SMS-BOX, mely valamilyen formában már ismerős sokunknak. Akár ha gyerekkorunkra gondolunk, biztosan dereng valamilyen doboz, vagy tároló, ami egy vendég számára közömbösnek tűnik, csak mi tudjuk, hogy ott rejtegetjük kedvenc holminkat, titkos füzeteinket. Máris megbarátkoztam ezzel a bútordarabbal.

Az SMS-Box elnevezés a “Sit Meet Store” szavak kezdőbetűiből alakult. A puffot ki-ki igénye szerint használhatja, a fióknál nagyobb férőhelyű, mégis „láthatatlan” dobozban elfér egy pár cipő, táska, vastag pulcsi, fogkefe, tehát olyan dolgok is, amik amúgy nem kapnának helyet az irodában, mégis előfordulhat, hogy kell.

Mobiltelefonok töltésére alkalmas elosztó helyezhető a belsejébe. Ki ne értékelné azt a kényelmet, hogy csipogó készülékét helyben töltheti, éppen ott, ahol ül.

Használjuk ki, hogy kerekei vannak! Irodai környezetben az egyik pillanatban még a görgős tároló szerepét tölti be, a következőben egy rögtönzött tárgyalás díszlete, és a kollégák, partnerek az említett puffokon helyezkednek el. Ideális egy rövid, koncentrált találkozáskor.

Téglatest alakja révén sokféleképpen dekorálható. Választhatunk bátran vidám, rikító színeket! Mobilitásának köszönhetően az eredeti irodai berendezést sem kell variálni, a szöveteket lecserélni.

Nem csak egy színben lehet gondolkodni, a puff tulajdonosa saját ízlését is kifejezheti az általa választott fotó applikálásával.

Csempésszünk egy kis lazaságot az irodai együttlétbe! Az asztalunk melletti színes puffok arra inspirálnak: huppanjunk le, beszélgessünk egy picit! – lehet, hogy új ötletek merülnek fel.

A Kinnarps bemutatótermében számos Götessons termék kipróbálható, illetve megvásárolható.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes