BMC – Budapest Music Center

A Gőz László által 1996-ban megalapított Budapest Music Center (BMC) 2013 márciusában történetének meghatározó mérföldkövéhez érkezett: 4000 m2–en megnyitotta új zenei központját ahol nem csak a dizájnra, de a magas minőségre is nagy hangsúlyt fektettek!

A neoklasszicista, ugyanakkor modern stílust a bútoroknak is tükrözniük kellett, ahol koncertterem, könyvtár, kisebb termek és testreszabható munkaállomások is helyet kaptak. A koncertteremnél olyan nézőtéri székek kerültek a nagy előadóba, melyek tökéletesen illeszkednek a letisztult stílushoz, de ezzel egyidejűleg egy erőt, modernitást és minőséget sugárzó dizájnt is képviselnek.

A főbb helységek mellett kisebb termek és irodák is kialakításra kerültek. A kicsi előadóba az átalakíthatóságot szem előtt tartva összecsukható asztalok kerültek, melyeket tökéletesen kiegészítenek a székek és gázrugós bár asztalok. Az irodákban 15 teljesen testreszabható munkahely került kialakításra. A plusz helységként kialakított manager szoba bútorai pedig a Kinnarps svéd palettájáról lettek kiválogatva, amelynek stílusát a Materia kiegészítői teszik egyedivé ás változatossá.

BMC bútorok BMC bútorok BMC bútorok BMC bútorok BMC bútorok BMC bútorok BMC bútorok BMC bútorok BMC bútorok BMC bútorok BMC bútorok BMC bútorok BMC bútorok


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes