Mit tegyünk a tárgyalóba?

A tárgyaló kialakítása mindig kényes kérdés: mekkora legyen, hol legyen, egyáltalán milyen bútorokkal rendezzük be? Utóbbi kérdésre minden választ megadhat a NEXUS Meetings bútorcsalás a Kinnarpstól, amit éppen ezért terveztek.

Nexus Meetings tagjai rugalmasan kialakított tárgyalóasztalok széles skáláját vonultatja fel; intelligens megoldásainak köszönhetően mostantól inspiráló környezetben tarthatunk eredményes és változatos értekezleteket.

A Nexus asztal a Kinnarps egyik legkedveltebb terméke. Letisztult kialakítású, az adott célnak leginkább megfelelő asztalaival és ülőhelyeivel a Nexus manapság számos iroda berendezésének meghatározó eleme.

„Átfogó projektek egységes, esztétikus stílusú berendezését kívántuk lehetővé tenni” – állítja a Nexuxról Per Enskär, a Kinnarps termékmenedzsere.

Nagy rugalmasságot biztosító különféle formai kialakítások és méretezések, legyen szó spontán megbeszélésről, előre tervezett meetingről vagy hivatalos tárgyalásról. A szögletes modellek az egyéni kialakítások gyors, zökkenőmentes megvalósítását teszik lehetővé.

A két különböző magasságban gyártott Nexus Meetings a megbeszélések és kommunikáció különféle módjához is alkalmazhatók. A 74 cm-es magasság az ülőmunkához és a hosszabb megbeszélésekhez, a 90 cm-es magasság pedig aktívabb csoportmunkához  ideális, melyek során a résztvevők gyakran állnak fel és ülnek vissza a helyükre.

A tárgyalóasztalok a színek és anyagok széles választékában rendelhetők, mint a fehér famintázatú kőris, tölgy, bükk vagy nyírfa lábakkal is megvásárolhatók.

Tekintve, hogy a megbeszélések manapság már távértekezlet formájában zajlanak, a Nexus Meeting termékcsalád tagjait a ‘meeting technológiák’ legújabb fejlesztéseivel is felszereltük.

„A tárgyalóasztalokat a kommunikáció és kapcsolatépítés céljainak megfelelően cserélhető modulokkal láttuk el. Ez lehetővé teszi, hogy lépést tartson a technológia fejlődésével és a szervezet változó igényeihez is könnyebben alkalmazkodik.”

A Nexus Meetings termékcsaládot minden tekintetben fenntartható beruházásnak szánja a gyártó. Tagjait a Kinnarps „Better Effect”, a nyersanyagok és erőforrások, az éghajlat, a tiszta anyagok, a társadalmi felelősségvállalás, az újrahasználat és az ergonómia tekintetében különösen szigorú követelményeket megfogalmazó fenntarthatósági kezdeményezésének égisze alatt fejlesztette ki. Az eredmény: a termékek nagy hányadban tartalmaznak igazolt faanyagot és hozzájárulnak a szükségtelen vegyi anyagoktól mentes, egészséges munkakörnyezetek kialakításához.

További információ és megrendelés a Kinnarps.hu oldalon


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes