Mi lesz 2019-ben az év színe?

A Pantone szerencsére egészen lazán nyúlt idén a kérdéshez és egyetlen szín megadása helyett vagány színpalettákat állított össze a 2019-es évre. Lássuk, mik lesznek ezek!

ÖLELŐ TERMÉSZETESSÉG

A tiszta porcukor fehér, a természetes égkéktől a fűzöld árnyalaton át a napsütötte bőrszínig mindig megnyugtató, természetközeli kombinációt hoz létre. Így variálhatjuk:

ÉLETTEL TELI

Harsány pink és a fantasztikus narancs a padlizsán lilával keverve, majd nyakon öntve egy adag kökény kékkel: ebből vajon mi sülhet ki? Szórjuk meg finom porcukorral, rázzuk össze, finomítsuk, variáljuk kedvünk szerint.  2019 nyarát így érdemes megfűszerezni.

SZÍNJÁTSZÓ

Pasztellszínek finom és vadabb variációkban nem maradhatnak ki az idei évből. Kismalac rózsaszín hűs mangóval kombinálva vagy kékkel, palackzölddel feldobva és titokzatos lilával ötvözve: elegánsabb, kisasszonyos és merészebb összhangokat képes létrehozni.

ÁRTATLAN

Három színből álló minimál palettán a halovány kék és rózsaszín, illetve a kökény kék kapott helyet. Egyszerű, visszafogott, mégis pozitív és babaházba illő színeivel a feltűnést kerülők kedvenc összeállítása lesz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes