Ismerjük meg az iF Design-díjas Leia széket!

LEIA a tárgyalók kedvenc széke: stílusos, letisztult, egyszerűen tárolható, ráadásul kényelmes is. Nem véletlenül nyerte meg az egyik legrangosabb dizájn formatervezési díj, az iF PRODUCT DESIGN AWARD zsűrijének szívét.

A LEIA tervezésénél a cél a funkció, a design és az ergonómia optimális egyensúlyának biztosítása volt – a tervezők a svéd Idesign tervezőiroda munkatársai, Johan Larsvall és Nils Löventorn voltak.

A LEIA egyszerre funkcionális és stílusos tárgyalószék, amelyet egyaránt könnyű kisebb és nagyobb csoportokban elhelyezni és különféle helyzetekben felhasználni. Éppen ezért  ideális napjaink sokoldalú és változatos munkakörnyezetéhez.

Leia – The Friendly Chair from Kinnarps – Workspace Solutions on Vimeo.

A székek egymásba rakhatók és össze is kapcsolhatók, a LEIA ezért ideális választás lehet nagyobb terekben, például előadótermekben vagy kantinokban, ahol tökéletesen betölti teret anélkül, hogy szükségtelenül sok helyet foglalna. Az egyszerű, ugyanakkor megnyerő formatervű LEIA számos különböző kivitelben kapható, műanyag és kárpitozott ülőlappal egyaránt.

 További információ és megrendelés a Kinnarps.hu oldalon keresztül


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes