Három díjat is besöpört a Kinnarps SPACE bútorcsaládja

A Kinnarps SPACE bútorcsaládja két rangos nemzetközi formatervezési díjat kapott: az iF Design Award díja után a Design Award díjat, majd bezsebelhette a Chicago Egyetem Good Design™  elismerését is. De mit érdemes tudni a Space bútorcsaládról?

A SPACE nevet nem véletlenül választották a ennek a tároló rendszernek, hiszen szinte határok nélkül variálható,  korlátlan lehetőséget biztosít napjaink sokszínű munkakörnyezeteibe. Lehetővé teszi egyszerre az egyediség és a sokszínűség kifejezését.

A SPACE napjaink és a jövő munkaállomásaihoz, tárgyalóihoz és tároló helyiségeihez készült, modern irodai bútorcsalád. Alapját tárolómodulok széles skálája adja, amelyeket a kívánt funkciónak és megjelenésnek megfelelően lehet összekapcsolni és kombinálni.
Az egyes modulok rugalmasan alakíthatók, lehetővé téve közös és privát terek kialakítását is.

A design egyediséget és iránymutatást is biztosít. Ez jellemző a SPACE tároló rendszerre is, amely izgalmas funkciókat és lehetőségeket kínál funkcionális, ugyanakkor emocionális és inspiráló irodai környezet kialakításához –  a SPACE tervezője, Stefan Brodbeck (Brodbeck Design).

További információ és megrendelés a Kinnarps.hu oldalon


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes