Búcsú az izzóktól!

Unlit Light Bulb

130 év elteltével véget ér a világ egyik legjelentősebb felfedezésének, Thomas Edison izzólámpájának diadalmenete. A sok szempontból lenyűgöző izzó az energiafogyasztás szempontjából sajnos nagyon falánk: az elfogyasztott villamos energiának alig 10 százalékát fordítja világításra, a maradékból hő keletkezik, így a tiltás remélhetőleg hozzájárul a globális felmelegedés elleni küzdelemhez. Az Európai Unióban szeptember 1. -je óta tilos 100 W-os vagy nagyobb teljesítményű matt vagy átlátszó izzót gyártani vagy importálni. A következő három évben sor kerül a kisebb teljesítményű izzók kivonására is, megszigorítva közben a jövő fényforrásának számító LED-, energiatakarékos és halogénégők teljesítményére vonatkozó követelményeket. És ha a csillárok miatt aggódna, hát ne tegye: a holnap csillárjainak kristályaiban valószínűleg beépített LED-égők lesznek.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes