Asztal, ami fűt!

asztal2

Ugyan már szebbnél szebb radiátorokat lehet kapni, de lássuk be, csak a helyet foglalja és akárhogy is nézzük, azért bántja a szemünket, hiszen „pont nincs tőle elég hely”, hogy beférjen a szobába álmaink bútora.” Ennek ezennel vége, örömmel mutatjuk be a jövő radiátorát, ami igazából egy asztal!

A multifunkcionális bútorok a legizgalmasabb trendek közé tartoztak a milánói bútorvásáron. A sok különleges újdonság közül mi a fűtőtestként is használható asztalt szemeltük ki.

asztal1

A francia tervezőpáros, Raphaël Ménard és Jean-Sebastien Lagrange által tervezett asztal a meleg napokon energiát gyűjt magába, amit visszasugároz, ha a levegő lehűl. Ez az ötletes megoldás egyaránt kíméli a környezetet és a vásárló pénztárcáját.

„Ez a technológia főként nagyméretű, zárt terekben hasznos, például üléstermekben és osztálytermekben, de akár vendéglőkben és irodákban is jó szolgálatot tehet,” mondta Jean-Sebastien Lagrange.

De hogyan működik? Az asztallap alján található alumíniumcsatornák hőfelvevő viasszal vannak megtöltve, ami megolvad, ha a hőmérséklet meghaladja a 22 fokot. Amikor a hőmérséklet csökken, a viasz megszilárdul, és leadja a hőt. A műanyag csodája!


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes