Leaf Lamp

 

Leaf Lamp

A Leaf Lamp széria egyik álló lámpája a Leaf Lamp Tree. Ennek a különleges  „fa” lámpának alakja és mérete is megegyezik a valódi fákkal. Több féle méretben is létezik 1,3-3 méter között, de speciális esetben akár 6 méter magasra is “nőhet”.

Leaf Lamp

 

A lámpa állvány része (a törzse) igazi svéd nyírből készül, a levelek pedig színtelen gyapjúból. Amellett hogy környezetbarát, számtalan előnnyel rendelkezik. A gyapjú nem vonzza a port és magas nyomású levegővel könnyen és gyorsan tisztítható, kiváló hangelnyelő és abszolút nem gyúlékony.

Leaf Lamp

 

A Leaf Lámpákat megcsodálhatjátok a Koppenhágai Egyetemen, a Landvetter repülőtéren. Illetve mennyezeti verzióját a Nova Lund bevásárlóközpontban is. De ha ezek túl messze lennének, a Kinnarps budapesti bemutatótermében is kiállítottunk egyet!


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes