5 színes bútor, ami vidámabbá teszi a telet

Az egyik legnagyobb kihívás a téli munkavégzésben a szürke időjárás, a természetes fény hiánya. Ilyenkor a legtöbb, amit tehetünk – ha már optimalizáltuk a világítást az irodában -, hogy beszerzünk néhány kreatív, színes bútort. Ezekből gyűjtöttünk össze 5 hiánypótló darabot.

1. Clip

Asztalka, szék és fotel is egyszerre ez a friss, fiatalos és rafinált bútordarab. Ebben ücsörögve mindjárt nagyobb kedvel fogunk hozzá az utálatos adminisztrációnak és az Excel táblázatoknak is.

2. Nonstop

A szivárvány minden színében pompázik a Nonstop bővíthető kanapérendszer, ami tényleg bármelyik helyiséget fel tudja dobni – legyen az egy közösségi tér, egy tárgyaló. A pompás színű kanapékból teljesen egyedi formákat, akár egy tekergőző kígyót, félkört, S-formát lehet alakítani. Amihez éppen kedvünk támad.

3. Ribbon

Különleges formájával, harmonikus színeivel és finom anyagával a Ribbon puff minden iroda kedvence lesz. Az ötletelés így mindjárt egyszerűbb.

4. Monolite High

A Monolite olyan, mint egy biztonságos búvóhely. A magas támfalak körbeölelnek, és megfelelő privát teret biztosítanak, az élettel teli színek pedig feltöltenek energiával. Meghitt beszélgetésekhez, koncentrált munkához és húzósabb meetingekhez ugyanúgy kellemes társ a Monolite High. Ugyanakkor már a puszta jelenléte is feldobja a környezetet.

5. Libra

Ez a kifejezetten vidám, napsütés érzetét nyújtó kanapé az elő- és váróterek, folyosók terek tökéletes bútora. Kiegyensúlyozott, de mégis kreativitást, játékosságot sugall a forma, egyszerűségében és könnyű kezelhetőségében benne rejlik, hogy pillanatok alatt átalakítható vagy kiegészíthető vele bármely helyiség.

______

Még több inspirációért iratkozzon fel hírlevelünkre. Kattintson ide!


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Irodaszék szállítás

Szállítás

A szállítás-szerelés Budapest területén ingyenes, minden egyéb esetben 120 Ft + áfa/km, amely az oda-vissza útra számítandó.

Munkaszék minőség

Minőség

5 év teljes körű garancia!
Saját tesztlaborunkban ellenőrzött termékeink az összes európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervezett élettartamuk minimum 15 év.

Tovább

Irodaszék ergonómia

Ergonómia

Az ön egészségének védelme a mi hivatásunk!
Töltse le itt ingyenes magazinunkat!

Tovább

Kézikönyv - töltse le most INGYEN!

Minden, amit egy irodaszék vásárlás előtt tudni érdemes